Kultura

Kinobus, biograf u vašich dveří

Představte si tu pohodu. Teplý letní večer a klidná atmosféra přímo lákají do kina. Tím spíš, pokud se nemusíte vypravovat do společnosti a počítat s frontou na lístky. Kinobus totiž přijede přímo před vaše dveře, a to navíc zadarmo! V první polovině srpna se ho dočkají v Hloubětíně, Ládví, na Proseku a v BB Centru. Promítá se od 21:00 a vystačíte si se šortkami a doma udělaným popcornem.

Kinobus je skvělý projekt pražského dopravního podniku, letos slaví 10. ročník. Speciální upravený vůz vyjel na tour už v červnu a celkem navštíví 15 míst. Na každém z nich připraví tým místa na sezení a plátno, na kterém po setmění promítne vybraný snímek. V roce 2017 Pražany čeká 54 večerů s českými i zahraničními filmy!

Žádné vykopávky, ale super bijáky

Nemyslete si ale, že když je kino zadarmo, promítne maximálně nějaký ten snímek pro pamětníky nebo filmy, které místo na plátně skončily hned na DVD, která se slevou prodávají na benzínkách. Naopak! Uvidíte hity, na které ještě před pár měsíce chodily zástupy. Ať už jde o populární animák Zootropolis, Anděla Páně 2, Knihu džunglí, Božskou Florence či Rogue One: Star Wars, máte jedinečnou šanci vidět skvělé filmy, které jste možná v kině propásli.

A kdy se hraje u vás?
Show More

Související články