Sport

Jak zaměstnat děti o prázdninách? Nechte je tančit!

Žáci i studenti se na ně těší jako na smilování, vždyť poslední dny nejeden z nich stříhá metr. Prázdniny! Konečně odpadne diktát zvonícího budíku a povinnost pelášit s taškou do školy. Dva měsíce svobody však přidělají vrásky spoustě rodičů. Jak se postarat o děti, které mají najednou tolik volného času? Dovolená zdaleka nestačí a ne každý má prarodiče na venkově, kteří by si vnoučata na pár týdnů vypůjčili a pohlídali. Jedním z možných řešení jsou příměstské tábory, třeba ty taneční. Pokud vaše dcerka či syn milují pohyb, bude je to bavit!

Příměstské tábory se v posledních letech staly hitem. Ne, nebojte se, vaše dítě nemusí cestovat nikam daleko, ani bojovat pod stanem s komáry. Ráno potomka odevzdáte vedoucímu, který se mu postará o skvělou tematickou zábavu i jídlo a pití. A večer si pak dítě plné zážitků zase vyzvednete. Pravdou je, že si za to připlatíte, ceny se pohybují i okolo několika tisíc za pracovní týden.

Pohyb je král

Různých nabídek je plný internet, bleskově vyprodané bývají třeba příměstské tábory v zoologických zahradách. My se dnes zaměříme na tanec. Holešovická Tančírna nabízí srpnové akce už pro děti od 5 let. Holky a kluci se pečlivě učí různé druhy tance – hiphop, latinu, street dance a dokonce i základy stepu! Děti se vyblbnou, každý den dostanou najíst a napít a v pátek pak rodiče překvapí skvělým vystoupením. A vy se budete moci soustředit na práci s vědomím, že je o potomka dobře postaráno.

Show More

Související články