Nezařazené

Kam v Praze na nejlepší únikovou hru s rodinou?

Úniková místnost je v podstatě dobrodružná hra zasazená do tematického prostředí, ve které se (ve většině případů) spolu s dalšími účastníky musíte dobře zorientovat v daném prostoru, najít stopy a indicie, vyřešit sérii hádanek a uniknout z místnosti ve stanoveném čase.

 

    Endorfin je ale jiný! 

  • Jako jediný v České republice představuje hru pouze pro jednotlivce, kterou má ve dvojím provedení, a tak můžete někoho vyzvat na třicetiminutový souboj! 
  • Na rozdíl od jiných provozovatelů únikových her nabízí i unikátní industriální prostory, které můžete využít na různé akce až pro 120 účastníků ať už ve spojení s únikovými hrami anebo bez nich. 
  • V jeden moment může hrát 19 (doporučená kapacita) – 23 (max. kapacita) hráčů rozdělených do 5 her.
  • Součástí prostoru je i bar otevřený pro veřejnost.

 

FENOMÉN ÚNIKOVEK

 

První „úniková místnost“ byla otevřena v roce 2007 v Japonsku, a právě v Asii jsou dnes únikové hry nejoblíbenější. Například v Kuala Lumpur v Malajsii mají obchodní dům, kde jsou na jednom celém patře jenom únikovky. Jejich počet neustále roste ale i v Evropě. V České republice najdete stovky her. Nejvíc jich je v Praze, ale tento fenomén se rychle rozšiřuje i do dalších měst, jako je Brno, Plzeň, Olomouc, Ostrava a další.

 

ÚNIKOVÉ HRY V ENDORFINU

 

Titanic 2–4 hráči / 60 minut / Střední obtížnost / 12+

 

Vaše loď se srazila s ledovcem a potápí se v Atlantickém oceánu mezi kusy ledových ker. Jste uvězněni v části u motoru a cesta na palubu je uzamčena. Máte hodinu na záchranu života… 

 

Hra je vhodná i jako poznávací zážitek pro rodiny s dětmi, které si zábavnou formou mohou rozšířit obzory o této historické události.

 

Cena (běžná / zlevněná): 1500 Kč / 1300 Kč

Speciální nabídka pro páry, která zpestří vaše rande. Hra Titanic pro 2 hráče + láhev vína 

nebo 2 koktejly + 5 fotek za speciální cenu: 1600 Kč.

 

Saw 3–5 hráčů / 60 minut / Těžká obtížnost / 16+

 

Úniková hra na bázi legendární ságy SAW, která nikoho nezanechá klidným. Jste chyceni do smrtící pasti… Většina lidí si neváží svého života, to se ale u nás změní.

 

Hra, která nabízí unikátní technická řešení, ze kterých vám naskočí husí kůže. Žádné zařízení v této hře není imitací pro dekoraci, ale reálně fungující pastí…

 

Cena (běžná / zlevněná): 1700 Kč / 1500 Kč

 

Márnice 1 hráč / 2 stejné místnosti / 30 minut / střední obtížnost / 16+

 

Márnice je první úniková hra v České republice určená pouze pro jednu osobu. Musíte se spolehnout jen sami na sebe a pokusit se uniknout z tajemného prostoru. Zvládnete tuto výzvu? 

 

Márnice je v Endorfinu hned dvakrát, takže si můžete v jeden okamžik poměřit síly se svými přáteli či kolegy. Originální dárek na rozlučky se svobodou či oslavu narozenin. Kdo unikne z márnice dřív? 

 

Cena: 500 Kč 

(při rezervaci obou Márnic ve stejný čas (souboj), dostanete slevu 20 %, 

  1. celková cena za 2 Márnice = 800 Kč)

 

Star Wars 2–4 hráči / 60 minut / Střední obtížnost / 10+

 

Je občanská válka a váš tým bojuje na straně povstalců. Princezna Leia pronásledovaná zákeřnými agenty impéria, nahrála plány Hvězdy smrti do robota R2D2 a pověřila ho, aby je dopravil na pouštní planetu. Najdete ho dřív, než se plánů zmocní vojáci Impéria? Budoucnost galaxie závisí jen na vás. Nechť vás provází Síla!

 

Cena (běžná / zlevněná): 1400 Kč / 1200 Kč 

 

 

Freddy Krueger 2–4 hráči / 60 minut / 

 

Střední obtížnost / 12+

 

Spokojeně jste ulehli do postele a usnuli. Ovšem do vašeho poklidného snu se vkradl Freddy Krueger a snaží se Vás zabít. Probudíte se včas?

Úniková hra na motivy nejslavnějšího hororu osmdesátých let – Noční můry v Elm Street. V naší hře je však méně strachu a více zábavy, takže je vhodná i pro děti od 12 let.

 

Cena (běžná / zlevněná): 1700 Kč / 1500 Kč

 

ENDORFIN – UNIKÁTNÍ PROSTORY – večírky – oslavy – teambuildingy – konference

 

 

Plánujete akci pro své přátele, kolegy nebo obchodní partnery? V Endorfinu pro vás připraví jakýkoliv tematický večírek či nevšední konferenci. Endorfin totiž nejsou jen únikové hry, je to unikátní designový prostor (s hlavním sálem a barem), kde můžete slavit nebo pracovat, kde se můžete bát i bavit. Kromě únikových her si můžete objednat zábavné týmové hry (Mad Head či Push & Play), DJ, moderátora a mnoho dalších doplňkových služeb. Samozřejmostí je pestrá nabídka baru a catering. Flexibilní prostory pojmou až 120 osob. Endorfin sídlí v průmyslovém areálu bývalého vršovického cukrovaru. 

 

Show More

Související články