GastroNezařazené

Hamé přichází se zeleninovými Veggie

Pomazánky již tradičně patří k našim oblíbeným přílohám. V poslední době se zvyšuje také obliba bezmasých variant, avšak jejich nabídka není dostatečně pestrá, což vyplývá z průzkumu agentury Kantar.

 

Podle údajů společnosti Nielsen zájem o zeleninové pomazánky vzrostl od roku 2017 téměř o třetinu. 

 

Nejen pro vegetariány
Značka Hamé, která je lídrem na trhu trvanlivých paštik a pomazánek, na tento trend zareagovala uvedením nové řady pomazánek pod názvem Veggie. Ta nabízí čtyři druhy zeleninových pomazánek: fazolovou se zeleninou, žampionovou, rajčatovou s oreganem a tatarák ze zeleniny.

 

Žádná z nich neobsahuje konzervační látky ani palmový olej a všechny se hodí na rychlou snídani, svačinu či večeři, ale třeba i na přípravu večírkových jednohubek či kanapek. Jejich praktické balení se velmi snadno otevírá, což se hodí třeba na cestách. Produkty Veggie zkrátka přesně vyhovují aktuálním požadavkům spotřebitelů.

 

Podle posledních trendů

Z průzkumů také vyplývá, že si zeleninové pomazánky rádi vychutnají i ti, kdo jinak běžně konzumují maso. Je tedy jasné, že trend omezit v jídelníčku maso, je stále populárnější a nadále roste. Zeleninové pomazánky vyhledávají také lidé, kteří se chtějí kvalitně stravovat, sledují trendy, a zároveň chtějí šetřit čas. 

 

Zeleninové pomazánky si navíc oblíbil i slavný rybář a dobrodruh Jakub Vágner, který je ambasadorem značky Hamé i nové zeleninové řady Hamé Veggie. 

 

 

Cena – 29,90 Kč (105 g)

 

Show More

Související články