Akce v Praze

Blíží se letní festivaly, za občerstvení na nich zaplatíte mobilem

Teploty konečně stoupají a blíží se příjemně teplé večery, které člověk může trávit procházkou nebo na venkovní akci. Od čtvrtka 6. 6. 2019 do neděle 16. 6. 2019 se navíc koná letošní ročník Pražského Quadriennale. Hostí ho pražské výstaviště v Holešovicích, kde se všem zájemcům o kulturu představí nejnovější trendy v oblasti scénografie a divadelní architektury.

Festival navíc modernizuje a přizpůsobuje se 21. století, kdy má skoro každý chytrý mobilní telefon. Díky aplikacím, jako je třeba Trisbee, můžete platit za občerstvení skrze mobilní aplikaci. Stačí si ji zdarma stáhnout do telefonu – na Pražském Quadriennale jsou prodavači občerstvení vybavení stejně, takže mobilem zaplatíte za pivo i limonádu.

Placení skrze mobilní aplikaci je pohodlné a bezpečné.

 

Hodně se hovoří o chystané vlně EET, která se pravděpodobně dotkne i festivalů – jenže na náklady by mohla padnout až pětina všech tržeb, takže se festivaly nemusí pořadatelům vyplatit. Řešením je právě Trisbee, které umožňuje přijmout platby kartou a EET nepodléhá. Festivaly, které podobné řešení podporují, jsou navíc ekologické, protože není třeba tisknout účtenku.

A jak si festivaly dokonale vychutnat?

Dobře se oblečte – a tím nemyslíme ani tak teple, jako pohodlně. Nezapomeňte, že můžete být celý den na nohách, takže před podpatky preferujte ležérní kecky.

Nezapomeňte na svačinku – mějte v tašce sušené ovoce, oříšky a hlavně láhev s pitím, abyste netrpěli hlady a dehydratací.

Netahejte s sebou peněženku – na mnoha akcích si vystačíte s mobilem, kdy zaplatíte třeba aplikace Trisbee. Některé festivaly navíc umožňují, že se vám vstupenka při nákupu hned stáhne do mobilu.

Show More

Související články