Co v Praze milujemeTOP

Kam za nákupy chovatelských potřeb v Praze?

Mnoho lidí považuje své domácí mazlíčky za plnohodnotné členy rodiny. S láskou je rozmazlují a snaží se jim zajistit to nejlepší – ať už jde o péči nebo společně strávený čas, či o krmivo a nejrůznější pamlsky, kterými majitelé své čtyřnohé kamarády s radostí rozmazlují. Určitě i vám záleží na spokojenosti vašich domácích mazlíčků a přemýšlíte, kde pro ně seženete vše potřebné – od krmiva přes pelíšky až po pamlsky nebo hračky.

I zverimex může být oázou klidu a pohody

Také nemáte rádi zverimexy, kde vládne chaos, kde vám nedokážou poradit a kde se nedokážete vyznat? Pokud toužíte po pestrém výběru, radě od skutečných odborníků a přejete si, aby návštěva zverimexu proběhla příjemně a v klidu, měli byste navštívit jednu z pěti poboček Zooshopplus.cz zverimexu, který má v Praze celkem 5 prodejen a každá je trochu jiná. V těchto zverimexech panuje klid a jejich návštěva je skutečným balzámem na duši.

Navštivte jednu z pěti poboček v Praze

Zooshopplus.cz má v Praze celkem 5 prodejen, navštivte proto tu, do které to máte nejblíže, případně vybírejte podle toho, co vám jednotlivá pobočka může nabídnout.

Zverimex v Praze 2 v ulici Italská se pyšní více nežli pestrou nabídkou krmiva pro kočky. Pokud máte doma kočičku a chcete pro ni to nejlepší krmivo, měly by vaše kroky směrovat právě sem. Zvláště jejich konzervované krmivo jistě vašemu chlupáčkovi zachutná. Zverimex Praha 3 v ulici Korunní má širokou nabídku živých zvířat, což ocení ti z vás, kteří uvažují o novém přírůstku. Některá méně typická zvířata chovají přímo na prodejně. Oblíbený zverimex v Praze 8 v ulici Lodžská láká na spektrum značek krmiv pro psy a kočky, jeho předností je také široký výběr krmného hmyzu. Zverimex v Praze – Újezd nad lesy je čtvrtou pobočkou s velkým výběrem akvarijních ryb, přičemž každý týden svoji nabídku rozšiřují. Poslední prodejnou je Zverimex v Praze 10 v ulici Nad Primaskou se nově chlubí nabídkou hlodavců i skvělou zásobou prvotřídních značek.

Nechte si poradit

Na každé pobočce najdete kvalifikované odborníky, kteří vám rádi poradí, doporučí a můžete se jich zeptat na cokoli týkající se chovu zvířat. Přijďte proto do jedné z prodejen, kde pro vaše mazlíčky mají jen to nejlepší.

Show More

Související články