Akce v PrazeTOP

Toyota startuje v Praze roadshow s nízkoemisními vozy

Toyota představuje své nízkoemisní technologie na celorepublikové roadshow nazvané Beyond Zero po tuzemských dealerstvích značky. Akce začne 7. září v prostorách centra Emil Frey na pražském Černém mostě a skončí 4. listopadu v showroomu Dolák v Českých Budějovicích.

Roadshow naváže na brandovou kampaň Toyoty zaměřenou na představení jejích alternativních pohonů, které běží od srpna na TV Prima. Kampaň a roadshow má za cíl zdůraznit, že Toyota jako jedna z mála automobilových značek nabízí všechny typy alternativních pohonů, od full hybridních přes plug-in hybridní modely až po bateriové a vodíkové elektromobily.

V rámci roadshow budou u dealerů v rámci zmíněních nízkoemisních pohonů k vidění Corolla Cross s nejnovějším hybridem 5. generace, RAV4 plug-in hybrid, vodíková Mirai a elektromobil Toyota bZ4X. K testovacím jízdám budou pro zájemce připravené RAV4 plug-in hybrid a Toyota Mirai.

Interaktivní aplikace a technologičtí experti

„Beyond Zero pro nás neznamená jen vývoj nízkoemisních vozů, ale celkový koncept uhlíkové neutrality během celého životního cyklu včetně výroby a likvidace s využitím špičkových technologií. Elektrifikované vozy v současnosti tvoří více než 70 procent našich prodejů osobních vozů a jejich podíl dál poroste,“ říká marketingový manažer Toyota ČR Michal Velička.

S jednotlivými technologiemi v rámci roadshow návštěvníky podrobněji seznámí interaktivní aplikace a na místě vše vysvětlí osobně také technologičtí experti. Principy fungování jednotlivých technologií v čele s vodíkovým pohonem přiblíží i konkrétní ukázky v podobě interaktivních mini zařízení ve speciální edukační zóně. Na vybraných lokalitách se zapojí také ambasadoři značky z řad sportovců a známých osobností.

Podrobnosti o roadshow budou po celou dobu dostupné na sociálních sítích Facebook a Instagram a na webu www.toyota.cz/roadshow, kde zájemci najdou kompletní kalendář jednotlivých zastávek.

Toyota Corolla Cross

 

Show More

Související články