Pražské novoty

V Pražské zoo je každé pondělí happy day

 Oblíbili jste si Pražskou zoo, ovšem v posledních letech máte dojem, že spíše než na obdivování zvířat se tam musíte soustředit na bezpečný průchod davy turistů? Nejste sami, kdo to tak cítí. Ale máme pro vás tip. Pokud chcete mít v zahradě přece jen trochu větší klid, naplánujte si návštěvu na pondělí. Tehdy je návštěvnost většinou o něco nižší. Mnozí lidé mají navíc příležitost trošku pošetřit peněženku, protože zoo zavedla Šťastné pondělky s významně levnějšími vstupenkami.

Děti od tří do patnácti let, důchodci a studenti zaplatí za celodenní vstupné do celého areálu zoologické zahrady jen 50 korun. Vlastníci průkazů TP, ZTP, ZTP/P budou potřebovat jednu jedinou korunu. A pak už si mohou vychutnat všechny slony, tygry, vlky, gaviály i pohledy na gorilí rodinu.

Zoologická zahrada v Troji tak pokračuje ve své tradici zpřístupnit vzdělání a kontakt s ohroženými druhy i skupinám, které mají do kapsy trošku hlouběji, a pomůže jim uspořit každou korunu. Pozor, Happy Mondays neplatí ve dnech, kdy je zároveň státní svátek! Bližší informace si přečtěte zde

Show More

Související články