KulturaPražské novoty

Anežka LIVE! Za kulturou a zábavou do zahrad Anežského kláštera

Loni nově otevřené zahrady Kláštera sv. Anežky během léta ožívají. Národní galerie v Praze připravila pro své návštěvníky letní program plný kultury, zábavy a jedinečných zážitků, a to přímo v krásných zahradách Anežského kláštera.

V otevřených zahradách Kláštera sv. Anežky si tak nyní můžete díky letnímu programu zacvičit jógu, vychutnat si představení, zhlédnout letní kino či si poslechnout koncert. To ovšem není vše. Na své si přijdou i milovníci výtvarného umění či netradičních sportovních aktivit. Anežský klášter je ale otevřený i pro všechny, kteří například hledají klidné místo pro čtení knížky nebo relaxaci.

Pokud by vám počasí právě nepřálo, v interiérech areálu je připravený zcela nový prohlídkový okruh zahrnující i speciální dětskou variantu nebo expozice lapidária. Vstup do areálu Anežského kláštera, a to včetně jeho krásných zahrad nebo prohlídkového okruhu historií a architekturou je navíc celoročně volný stejně jako doprovodný letní program. První letní sezóna Anežka LIVE! končí 30. září 2017.

Více čtěte zde
Show More

Související články