Akce v Praze

Nejen za Patem a Matem do Grévin Praha

Obejmout Karla IV.? Udělat si selfíčko s Georgem Clooneyem? Žádný problém. Zatímco v ostatních muzeích najdete exponáty za tlustým sklem nebo je stráží cedulky „nesahat“, v muzeu voskových figurín Grévin Praha jsou dotyky povoleny. V současnosti tu navíc probíhá časově omezená výstava Pat a Mat, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek obou kutilů!

Grévin možná nemá v každém patře desítky exponátů, zato klade maximální důraz na věrnost s předlohou. Snadno se tak může stát, že se zajíknete – vždyť před vámi stojí Lucie Bílá! Teprve po vteřině vám dojde, že hledíte na zdařilou figurínu. Muzeum, které sídlí v Celetné, se soustředí jak na ty největší sportovní legendy, tak na celebrity z řad herců a zpěváků. Stranou samozřejmě nezůstanou ani největší osobnosti české historie či světoví politici.

Sahejte, modelujte, hrajte si. A foťte!

Vytáhněte mobily a nažhavte Facebook i Instagram. Grévin přímo svádí k focení zajímavých póz vedle světových politiků či nejznámějších celebrit. Který muž by nechtěl fotku s Petrem Čechem? A která dáma by odolala Bradu Pittovi? Navíc si můžete zkusit vymodelovat svou vlastní 3D podobiznu.

Vstupenky jsou sice maličko dražší, ale zábavu si užije každý člen rodiny. Od patnácti let věku zaplatíte 370 korun, děti od 6 do 14 let mají vstupenku za 250 korun.

Show More

Související články