Nezařazené

2 skvělé způsoby, jak se zbavit únavy a prodloužit si mládí

Potřebovali byste posílit imunitní systém, mysl a schopnost soustředění? Cítíte se dlouhodobě unavení a žijete ve stresu? Chce to ty správné vitamíny a minerály.

 

Nezapomeňte, že v každém věku tělo potřebuje trochu jiný mix účinných látek, a tak doplňky stravy pro sebe i pro své blízké vybírejte velmi pečlivě.

 

Tak co třeba vyzkoušet ženšen? Používá již více než 5 000 let a pravděpodobně je jednou z nejuznávanějších rostlin používaných v tradiční medicíně. Jeho účinky jsou neskutečné, a hlavně velmi komplexní. Je to bylina s dlouhodobým energetickým efektem. A především jeho pozitivní účinek na imunitní systém je v době útoků různých virů na lidský organismus dost zásadní.

 

Gerimax Plus: Energie na každý den

 

 

Hořčík, ženšen, vitamíny A, B6 a B12, C a D, niacin či lecitin, železo, zinek, měď a selen. Všechny tyto prospěšné látky obsahují tabletky Gerimax Plus, které byly vyvinuty speciálně pro ty, kdo jsou aktivní každý den, chtějí mít vyvážený pracovní a rodinný život. 

 

Pomáhají a doporučují se při dlouhodobé, nadměrné psychické a fyzické námaze, při intenzivní práci a při stresu. Přinášejí zpět ztracenou energii, úlevu od stresu, podporují přirozenou obranyschopnost organismu a dodávají tělu všechny prospěšné látky, které mu chyběly. 

 

Stačí užívat jednu tabletku denně.

 

Gerimax Plus (60 tablet) koupíte v lékárnách. Doporučená cena: 299 Kč.

 

Gerimax 50+: Pro starší a pokročilé

Jakmile oslavíme 50. narozeniny, začíná se náš organismus celkem výrazně měnit. Funguje trochu jinak, v něčem pomaleji, a také má jiné nároky na příjem živin. Aby si lidé v tomto a vyšším věku udrželi vitalitu a mohli zůstat aktivní, je třeba se o tělo začít starat trochu jinak a zajistit si dostatečnou zásobu všech potřebných látek, vitamínů a minerálů.

 

Tabletky Gerimax 50+ byly vyvinuty právě s ohledem na tyto potřeby, a tak obsahují účinný mix a dostatečnou zásobu ženšenu, který přispívá ke snížení únavy, udržuje psychickou kondici i přirozenou obranyschopnost organismus. Zásadní je také vysoký obsah hořčíku a vitamínu D, i správné množství látek, jako je hořčík, železo, vitamíny E a C, které si v tomto věku tělo žádá.

 

Přípravek Gerimax 50+ se doporučuje při únavě, problémech se soustředěním i v obdobích rekonvalescence. Užívají se dvě tablety denně.

 

Gerimax Plus (80 tablet) koupíte v lékárnách. Doporučená cena: 299 Kč.

 

Show More

Související články