Nezařazené

Logistická firma JUSDA je mezi stovkou nejlepších českých společností

Logistická společnost JUSDA Europe, která má kanceláře v Praze, Pardubicích a Kutné Hoře, byla letos zařazena do prestižního žebříčku Českých 100 nejlepších firem. Celkově se mezi stovkou nejvýznamnějších tuzemských podniků umístila na 85. příčce.

Cílem dvacátého sedmého ročníku soutěže bylo v celonárodním měřítku ocenit české firmy, které dosahují vynikajících a pozoruhodných výsledků.

JUSDA je přední českou logistickou firmou s více než dvacetiletými zkušenostmi. Vedle všech druhů přeprav nabízí skladovací kapacity, dopravy i řešení na míru zákazníkovi. Orientuje se především na euroasijský a americký trh.

Tržby 1,5 miliardy, tisíce kontejnerů a tisíce tun nákladu

Tržby loni dosáhly 1,5 miliardy korun. JUSDA loňský rok přepravila 6 000 kontejnerů a 75 000 tun leteckého nákladu. Spolupracuje s firmami v oblasti rychloobrátkového zboží, automotive, výrobci z oboru strojírenství, podniky z oblasti IT a elektroniky, oděvními firmami i výrobci farmaceutických a zdravotnických produktů.

„Zaměřujeme se na co nejefektivnější řízení našeho podnikání, abychom neustále zlepšovali kvalitu našich služeb a investovali do postupů udržitelného růstu. Neustále vyvíjíme a inovujeme naše procesy. Úzká spolupráce je důležitá vždy, když dojde ke změně. Všichni v týmu musí být zapojeni,“ říká HR ředitelka JUSDA Europe Jitka Kratochvílová.

Firma oslavila 21 let od založení v České republice. Původní Global Logistic Solutions zajišťovala logistiku skupiny Foxconn, která je také součástí koncernu Hon Hai Precision Industry. JUSDA dnes zabezpečuje logistiku i mnoha dalším klientům v regionu.

Společnost působí v celém regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky, kde zajišťuje dodavatelský řetězec. Nejvíce jde o dopravu zboží z Asie.

Dokáže například přepravit zboží za 19 dní vlakem z Číny do České republiky, nebo za 14 dní z Asie do Polska. Kromě letecké, námořní a silniční přepravy se společnost zaměřuje i na skladování zboží ve svých českých skladech v Pardubicích, Kutné Hoře, ale i v holandském skladu ve Wijchenu.

Show More

Související články