Akce v Praze

Westfield na pražském Chodově letos opět pořádá charitativní Štědrovečerní večeři

V Nákupním centru Westfield Chodov letos opět pořádá charitativní Štědrovečerní večeře. Akce je určená pro potřebné, kteří si nemohou atmosféru Štědrého večera užít se svými blízkými nebo si to nemohou finančně dovolit.

Akce začíná na Štědrý den v 15:00 hodin poté, co se centrum rozloučí s posledními opozdilými nakupujícími, a bude trvat přibližně do 19:00 hodin. Účastníci se mohou těšit na bohaté vánoční menu, doprovodný program, setkání s VIP hosty a vánoční překvapení.

„V centru Chodov se odehraje nefalšovaný Štědrý večer se vším všudy. Cílem je vytvořit jeho neopakovatelnou atmosféru pro maminky samoživitelky, lidi s handicapem, lidi bez domova, seniory z domova důchodců nebo osamělé děti. Zkrátka pro všechny, kteří by si ho jinak nemohli dopřát,“ říká majitel Fuel agency Jiří Pokorný.

K účasti na Štědrovečerní večeři na Chodově je potřebná pouze registrace na stránkách https://www.stedryvecernachodove.cz/stantese-hostem/. Přihlásit se přitom mohou sami zájemci, nebo lidé, kteří vědí o někom ve svém okolí, že bude trávit Vánoce sám a z účasti by mohl mít radost.

Večer organizuje eventová agentura Fuel agency za účasti řady dobrovolníků ze správy centra, nájemců, různých organizací i známých osobností.

Organizátor Fuel agency je významná česká produkční společnost, která se zaměřuje na pořádání kulturních a společenských akcí. Fuel agency spolupracovala například s Českým olympijským výborem, nebo firmami Deloitte, Vermont, Ataccama, UniCredit Bank, Nokian Tires, Saint Gobain, Sencor a dalšími. Agentura rovněž uspořádala koncerty světových hvězd, jako Bobby McFerrin nebo Lara Fabian.

Show More

Související články