Akce v PrazeTOP

HalfPrice otevírá na Václavském náměstí největší prodejnu ve střední Evropě

Offprice řetězec HalfPrice otevřel v centru Prahy největší prodejnu ve střední Evropě. Pro zboží světových značek bude mít k dispozici 5 500 metrů čtverečných maloobchodní plochy a čtyři patra budovy Diamant.

Společnost HalfPrice, která je součástí skupiny CCC, představí v nově otevřené prodejně rozmanitou značkovou módu, hračky a sportovní a bytové doplňky za atraktivní ceny.

„Otevření prodejny v centru Prahy je pro nás důležitý milník. Věříme, že strategické umístění blízko křížení Můstku, ulice Na Příkopě a ulice 28. října přiláká nové zákazníky nejen z řad rezidentů, ale i turistů,“ říká Joanna Czyżewska, obchodní ředitelka HalfPrice.

První prodejna HalfPrice byla v hlavním městě otevřena v září 2021. Od té doby síť expandovala také do Liberce, Brna a Ostravy. V Praze se přitom po Václavském náměstí bude brzy otevírat v pořadí již čtvrtá prodejna v metropoli.

„Po prodejně HalfPrice v budově Diamant chystáme další slavnostní otevření, a to v říjnu v nákupní galerii Arkády na Pankráci. Obě dvě prodejny jsou specifické svým umístění na klíčových místech. Václavské náměstí je tepnou pěší dopravy v Praze, lokalita Pankrác zase skýtá do budoucna velký potenciál díky rozvoji trasy metra D. Prodejna v OC Arkády bude přitom již sedmou otevřenou pobočkou během dvou let v Česku,“ dodává Joanna Czyżewska.

Na nových adresách najdou zákazníci tisíce značek pod jednou střechou, každý den nové zboží a pravidelné výprodejové nabídky.

„Český zákazník zůstává silně orientovaný na cenu, miluje výprodeje a slevové akce, ale zároveň vyhledává kvalitní zboží. Všechny tyto atributy jsou pro něj klíčovým faktorem při rozhodování, kam půjde za nákupem. Právě tyto faktory představují koncept prodejen HalfPrice,“ shrnuje Joanna Czyżewska.

Show More

Související články