Pražské novoty

AFI Europe otevírá nové coworkingové centrum ve Vysočanech

Developerská společnost AFI Europe zahajuje provoz zbrusu nového coworkingového centra v přízemí nájemní rezidence AFI Home Kolbenova 1, která je součástí dynamicky se rozvíjející čtvrti AFI City ve Vysočanech. Moderní pracovní prostory, jež se rozkládají na ploše 250 m², poskytnou lidem z širokého okolí stimulující místo pro práci a impuls pro rozvoj nové byznysové komunity v lokalitě.

Coworkingové centrum AFI HOME WORK je navrženo tak, aby splňovalo potřeby místních rezidentů, ale i dalších zájemců z Prahy 9. „Naším cílem bylo zprostředkovat lidem inspirativní prostředí, kde mohou tvořit, navazovat nové kontakty a sdílet své nápady. Z toho důvodu u nás kromě klasických pracovních míst najdete i neformální zóny, které přímo vybízejí k posezení a diskuzi nad šálkem dobré kávy,“ popisuje Kateřina Holická, asset manažerka AFI Europe s tím, že coworkingové prostory jako součást nájemního projektu patří mezi tuzemské novinky a jenom podtrhují inovativní přístup developera.

Interiéru z dílny renomovaného studia Architekti CCA vládne nadčasový minimalismus. Industriální prvky, jako jsou přiznané stropy s technologiemi či surový beton na stěnách, vytváří v kombinaci se dřevem, kovovými konstrukcemi nábytku a barevným čalouněním moderní a stylové pracovní zázemí. Prostor zahrnuje celkem 25 individuálních pracovních míst s možností flexibilního výběru, prostornou zasedací místnost, plně vybavenou kuchyňku, jídelní kout a chill-out zónu. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení k vysokorychlostnímu internetu, multifunkční tiskárna s kopírkou a systém pro pořádání videokonferencí.

Výhodou novostavby je občanská vybavenost v lokalitě, ze které mohou mít prospěch i uživatelé coworkingu. AFI HOME WORK se nachází v nově vznikající multifunkční čtvrti AFI City poblíž stanice metra Kolbenova. Její součástí jsou obchody a služby, které zvyšují atraktivitu a pohodlí pro všechny. Ať už jde o restauraci, prádelnu Lavor či brzy otevřený supermarket, malé fitness centrum a bistro.

Areál v současnosti zahrnuje již dokončenou kancelářskou budovu AFI City 1, dvě fáze nájemního bydlení s celkem 640 apartmány a 470 kompletně prodaných bytů do osobního vlastnictví. Kromě toho nabízí rozsáhlý park o rozloze 7 500 m² vhodný pro odpočinek a volnočasové aktivity na čerstvém vzduchu.

Show More

Související články