Sport

Zacvičte si jógu na Letné

Máte toho moc v práci, čeká vás těžký týden nebo se zkrátka potřebujete jenom na čas zastavit? Přijďte se zacvičit jógu do krásného letenského parku a přitom protáhnout tělo a zklidnit mysl. Sraz je v Letenských sadech na Stalinovi, na plácku pod Pražským metronomem, neboli “kyvadlem” v 18:15. S sebou si vezměte karimatku na cvičení, popřípadě deku, a pohodlné oblečení. Na lekci je nutné přihlásit se přes kontaktní formulář.

Předcvičovat bude Mgr. Zuzana Štičková, registrovaná fyzioterapeutka, která vystudovala 1. lékařskou faktultu UK a Fakultu tělesné výchovy a sportu. Nyní pracuje jako fyzioterapeutka u MUDr. Hnízdila v jeho soukromém centru psychosomatické medicíny Hnízdo zdraví. S pacienty nejčastěji řeší bolesti zad, hlavy, vadné držení těla, svalovou dysbalanci, nespavost či chronickou únavu.

Určitě je vám jasné, že jóga má pozitivní vliv nejen na naše tělo, ale i naši mysl. Není ale na škodu připomenout si její základní zdravotní výhody. Jóga může zvýšit flexibilitu vašeho těla bez ohledu na věk či váhu, pomáhá budovat svaly v důležitých oblastech těla včetně břicha, ramen a nohou, posiluje hluboké svaly v oblasti břicha a zlepšuje tím držení těla, a vede k lepšímu krevnímu oběhu.

Datum: 3.8.

Čas: 18:30 – 19:30

Cena: Zdarma

Odkaz pro přihlášení zde

Show More

Související články