Blogy a názoryCo v Praze milujemeNezařazenéTOP

Senioři podpořili program STAROSTŮ PRO PRAHU!

Náš program pamatuje na ty, které ostatní často opomíjí – na pražské seniory. Chceme, aby se jim v hlavním městě dařilo co nejlépe. Vždyť to byli právě oni, kdo v Praze spoustu věcí vybudoval. My se postaráme o to, aby měli senioři kde a jak kvalitně trávit volný čas, ať už jde o sport či jiné koníčky.

 

 

Zajistíme více míst v domech s pečovatelskou službou, které teď musí spoustu zájemců odmítat. A protože víme, že na tom senioři často nejsou dobře finančně, chceme jim prominout poplatky za parkování v místě bydliště a podpořit zrušení poplatků za televizi a rozhlas. Myslíme i na výstavbu malometrážních bytů s nízkým nájmem.

 

Velmi nás těší, že náš program oceňují ti nejdůležitější – právě senioři. Postavil se za nás pan Miloslav Mrština, viceprezident Svazu Českých seniorů. Oceňuje zkušenosti STAROSTŮ PRO PRAHU a jejich znalost pražských problémů.

 

Pan Mrština diskutoval o problémech pražských seniorů s Miroslavem Zeleným, který se na problematiku specializuje a pokud ve volbách uspěje, chce řešení prosadit na magistrátu.

 

„Seznámil jsem se na Praze 5 s programem, který mně předložil pan Zelený, který kandiduje v tomto obvodu za Starosty pro Prahu. My jsme se shodli na tom, že uspořádáme podpisovou akci, aby senioři nemuseli platit poplatky za rozhlasové a televizní vysílání,“ řekl pan Mrština, který si pochvaloval, že na stáncích STAROSTŮ PRO PRAHU mohou lidé tuto petici podepisovat a seniory podpořit.

 

Všechny důvody, proč pan Mrština podporuje STAROSTY PRO PRAHU, si můžete přečíst ZDE.

Show More

Související články