TOP

Chodov hostil na Štědrý den potřebné, obsluhovaly je celebrity

Nákupní centrum Westfield Chodov letos na Štědrý den opět hostil ty, kteří si nemohou Vánoce užít se svými blízkými nebo si je finančně dovolit. Večer organizovala eventová agentura Fuel agency za účasti řady dobrovolníků ze správy centra, nájemců, různých organizací i známých osobností.

Charitativní akce se zúčastnilo 130 lidí, kterým dělali společnost známé osobnosti jako například Robert Urban, Michaela Pecháčková a Vojta Drahokoupil. Vařil šéfkuchař Marek Raditsch. Obsluhovat přišli modelka Denisa Dvořáková nebo návrhář a stylista Lukáš Macháček.

Akce začala na Štědrý den v 15:00 hodin poté, co se centrum rozloučilo s posledními opozdilými nakupujícími, a trvala přibližně do 19:00 hodin.

„V centru Chodov se odehrál nefalšovaný Štědrý večer se vším všudy. Cílem bylo vytvořit jeho neopakovatelnou atmosféru pro maminky samoživitelky, lidi s handicapem, lidi bez domova, seniory z domova důchodců nebo osamělé děti,“ říká majitel Fuel agency Jiří Pokorný.

Agentura Fuel agency, která večer pořádala, je eventová produkční společnost. Spolupracovala například s Českým olympijským výborem nebo firmami Deloitte, Vermont, Ataccama, UniCredit Bank, Nokian Tires, Saint Gobain, Sencor a dalšími. Pořádala například koncerty světových hvězd jako Bobby McFerrin nebo Lara Fabian.

Show More

Související články