Pražské novoty

Pražský Mailkit se rozšiřuje o Jana Vlasáka, pomůže se zvýšením e-mailové reputace

Tým české společnosti Mailkit posiluje Jan Vlasák. Nastupuje na pozici Deliverability Specialist a podpoří doručitelnost emailů, kvalitu projektů i spolupráci napříč odděleními. Na starost bude mít zejména analýzu reakcí poskytovatelů emailových schránek na kódy, monitoring a správu IP adres a domén.

Všechny tyto aktivity by měly vést k budování dobré pověsti klientů Mailkitu ve vztahu k poskytovatelům schránek. Vedle toho bude se zákazníky konzultovat specifické potřeby a zjišťovat jejich zpětnou vazbu. Vlasák vystudoval informační technologie na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

„Jde o vlastní vyhrazenou pozici, které bylo ve firmě na základně přirozeného rozšiřování našich služeb potřeba. Jsem přesvědčena, že Jan Vlasák pomůže svými znalostmi a zkušenostmi rozvíjet nejen naši emailovou platformu, ale také podpoří budování dobrého jména u našich klientů. Interně bude spolupracovat především s technickou podporou, prodejním oddělením a marketingovým týmem,“ shrnuje Martina Hubená, marketingová manažerka společnosti Mailkit.

 

Show More

Související články