Akce v PrazeKulturaPražské novoty

Zlatá nebo stříbrná mince jako vánoční dárek. Pražská firma je lídr trhu

Advent se pomalu blíží a s ním i nákupy vánočních dárků. A protože víme, že každý z nás je pro své nejbližší vybírá velmi pečlivě, připravili jsme zlatou a stříbrnou inspiraci. Nejlepší dárky jsou totiž ty se skutečnou hodnotou, která nejenže přetrvá na věky, ale s časem také roste.

Krásným dárkem pro všechny generace jsou zlaté a stříbrné mince. Radost s nimi uděláte dětem, milované polovičce, prarodičům nebo třeba i těm, kdo „již všechno mají“. Díky špičkovému zpracování představují malý umělecký skvost a nadto investici, která se v čase zhodnocuje.

Nejde o spotřební zboží, které se snadno rozbije. Zlato a stříbro si dlouhodobě drží svoji cenu. Hodí se i jako stylový dárek pod stromeček. Zájem o mince nebo slitky před Vánoci každoročně roste o desítky procent.

Investice do drahých kovů poskytuje dlouhodobou ochranu majetku, finanční rezervu a pojistku před inflací, před propadem trhů i před finanční krizí. S fyzickým zlatem máte navíc své investice doslova po ruce, tedy nevkládáte svůj majetek do rukou nikoho druhého, nejste závislí na bankách a jiných finančních institucích.  Spoření do zlata jde v posledních letech přirovnat k začátkům stavebního spoření.

Vločka ve tvaru hvězdy jako vánoční dárky pro ženu

Zlato a stříbro sluší každé ženě, ať už jde o šperk nebo minci. Drahé kovy představují tradici, exkluzivitu, bohatství i křehkou krásu. Mince s vánoční tematikou navíc dokáží navodit slavnostní a sváteční atmosféru.

Stříbrná a pozlacená mince s názvem Vločka od pražské firmy Golden Gate, která je lídrem trhu v prodeji drahých kovů, je sváteční ozdoba ve tvaru hvězdy s hedvábným povrchem a jemným vzorem sněhových vloček s ultra vysokým reliéfem. Mincí provlečte stuhu a můžete ji zavěsit na stromeček jako vánoční ozdobu a každý rok si tak udělat radost z krásně ozdobeného stromečku.

Její cena 4 790 Kč.

https://eshop.goldengate.cz/products/vlocka-star-1-oz-stribrna-mince

 Vánoční dárek pro muže může být ve znamení draka

Hledáte dárek pro manžela, kamaráda, přítele, tatínka, dědečka nebo bratra? Vzácná mince nebo malý kousek zlata či stříbra je dokonalým dárkem pro každého muže. Drahé kovy představují investici do budoucna a zároveň skvělý sběratelský artefakt.

Stříbrná mince Great Silver Dragon 1 oz antique finish 2024 ve tvaru draka je ve znamení lunárního kalendáře, který je mezi sběrateli stále populárnější. A následující rok 2024 bude patřit právě znamení Draka.

Její cena 3 990 Kč.

https://eshop.goldengate.cz/products/great-silver-dragon-1-oz-antique-finish-2024-stribrna-mince?taxon_id=129

 

Show More

Související články