Kultura

Ben Cristovao to rozjede ve Žlutých lázních

Jeden z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších českých zpěváků se chystá opět pokořit Prahu. Před dvěma lety vyprodal Forum Karlín, loni v listopadu připravil sérii čtyřech úspěšných pražských koncertů a letos se autor hitů Jedeme bomby či Sweet Chilli chystá se dobít Žluté lázně.

Půjde o jeho první pražský sólový koncert pod otevřeným nebem! Limitovaný počet vstupenek v předprodeji za speciální cenu 399 korun je již vyprodán, nyní lze pořídit vstupenky za 590 Kč. V prodeji jsou také VIP vstupenky SILVER (stání u pódia) za 990 Kč a GOLD (stání u pódia, vstup na afterparty s Benem) za 2990 Kč.

Ben Cristovao se do povědomí veřejnosti dostal v roce 2009 díky Česko Slovenské Superstar, kde skončil na 7. místě. Poté rozjel svou pěveckou kariéru naplno, v roce 2010 vydal debutové album Definitely Different, hned o rok poté mu vyšlo druhé album Benny Cristo. Celkem má na kontě tři desky, na kterých spolupracoval s kanadskými producenty The Glowsticks.  Dříve se profesionálně věnoval snowboardingu, který pak vyměnil za brazilské jiu jitsu. Má svou vlastní módní značku, podporuje charitu a kampaně občanských iniciativ.

Show More

Související články