Blogy a názoryTOP

Vyžeňte z Prahy papaláše velkých stran, vybízí starostové

Praha je už léta rukojmím celostátních stran, které do jejího vedení halabala vysílají loutky z Olomouce, Bratislavy a nově i Bruselu. Vidí v ní hlavně další koryto pro své partajní kasy, případně přestupní stanici do parlamentu a europarlamentu. To je třeba změnit, vybízí pražské voliče největší metropolitní hnutí STAROSTOVÉ PRO PRAHU. 
Podle nich právě starostové mají hlavní město na prvním místě. „Prahu musí řídit komunální politici, kteří metropoli a její městské části znají, a během let prokázali, že jsou odpovědnými správci města. Jsou to starostové pražských městských částí. Ne žádní papaláši ze zaběhnutých celorepublikových stran, ale obyčejní lidé, za kterými jsou viditelné výsledky,“ říká lídr STAROSTŮ PRO PRAHU Karel Fischer.
Praha je pro velké strany trafika

Praha je trafika pro celostátní strany, které sem dosazují lidi z jiných měst, někdy i států. Celostátním stranám s jejich politikařením je město ukradené, doplňuje Fischer. Podívejte se na důvody, proč nevolit velké strany, ale spíš komunální hnutí:

DŮVODY, PROČ NEVOLIT CELOSTÁTNÍ STRANY V PRAZE.

 DŮVODY, PROČ VOLIT STAROSTY PRO PRAHU 

Hnutí vzniklo v roce 2013 jako jediné pražské metropolitní hnutí a krátce na to uspělo v prvních komunálních volbách. Má po Praze 88 zastupitelů a osm starostů.

Hnutí má dohromady 15 starostů. Již dnes reprezentuje více než 665 tisíc obyvatel města.

Show More

Související články