Nezařazené

Zima se blíží aneb v čem vyrazit na procházky po Praze

Před více jak 100 lety se v Kanadě zrodila značka Kamik, která klade důraz na kvalitu, pohodlí, odolnost, funkčnost a design. Mezi její priority patří i ohled na životní prostředí. Nová kolekce pro sezonu podzim/zima 2019 prošla nejnáročnějším testem v drsných klimatických podmínkách. Odolná a pohodlná obuv vám zajistí maximální komfort a udrží vaše nohy v suchu, ať si přírodní živly připraví cokoli. 

S dámskou kolekcí se nemusíte bát vyrazit do hlubokého sněhu, mrazu či deště. Tepelná izolace a dokonalá voděodolnost se postarají o maximální komfort.

Stylové dámské boty pro zimní a podzimní období vám dodají sebejistý krok na jakémkoli povrchu. Tyto univerzální boty udržují nohy v teple a suchu. Maximální pohodlí zajišťuje odvod vlhkosti z fleece a tvarovaná stélka s antibakteriální úpravou. Teplotní komfort až do -20 °C.

Cena Arno.cz: 3.399,- Kč

Muž se může cítit maximálně pohodlně, a přitom neztratit nic ze své mužnosti. Pánská kolekce zajistí spolehlivou ochranu i v těch nejnáročnějších podmínkách. Zimní obuv Kamik se postará o tepelnou izolaci a dokonalou voděodolnost při aktivním pohybu v přírodě i ve městě.

VELOX

S designem inspirovaným turisty se univerzální pánské zimní boty chlubí vodotěsnou konstrukcí, která chrání proti vlhkosti. Jsou vyrobené z nepromokavé kůže a plátna, aby byly nohy suché. Lehké podešve s technologií GripHe poskytují vynikající trakci. Všechny materiály a švy jsou speciálně ošetřeny, aby zablokovaly vlhkost a udržovaly vaše nohy naprosto suché po celý den s teplotním komfortem až do -10 °C.

Cena Arno.cz: 3.199,- Kč

 

Zvláště v zimě potřebují děti spolehlivé boty, které udržují nohy v teple a suchu. Se značkou Kamik jsou dětské nohy v dobrých „rukou“, ať už se jedná o divoký sněhový zápas nebo o rychlý sjezd na sáňkařské dráze. Voděodolnost, tepelný komfort i reflexní ošetření jsou samozřejmostí.

 

STANCE

Udržte nohy svých dětí teplé a suché, ať den přinese cokoliv. Tyto boty jsou 100% vodotěsné díky speciálním membránám, takže ať už děti čeká pořádná koulovačka nebo vychutnávání horké čokolády na zasněžené verandě, budete vědět, že tyto teplé zimní boty dělají svou práci. Tepelný
komfort u dětských nožiček je zajištěn až do -32 °C. Tato obuv je vyrobena bez materiálů z vedlejších produktů živočišného původu a nebyla testována na zvířatech.

 

Cena Arno.cz: 1.599,- Kč

Show More

Související články